Unieke lifecoaching als jij worstelt met jezelf  of in je relatie.

relatieMijn focus ligt op het coachen van mensen (hoger opgeleid – IQ -) tussen de 30 en 55 jaar die vanuit hun hart willen leven. Dit heeft onder andere te maken met de thema’s waarin ik mij gespecialiseerd heb, met als speerpunt de relatie met jezelf en/of je partner.

Het unieke van mijn aanpak is dat ik jou eerst op cognitief niveau laat zien en ervaren hoe levenspatronen werken. Pas als je je daarmee vertrouwt en veilig voelt, gaan we een stap verder en pakken we oude pijn en oude overtuigingen aan op emotioneel- en fysiek niveau (EQ en FQ).

liefdeMijn doel is om langs de weg van bewustwording (SQ – Spiritueel Coëfficiënt of Spirituele Intelligentie) jouw hart weer te openen, zodat je meer geluk en liefde zult ervaren in je leven.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je hart en mind weer gaan samenwerken. Vanaf dat moment kun je weer vanuit jouw kracht beslissingen nemen. In de volgende stap pakken we oude pijn en overtuigingen aan op emotioneel niveau. Mijn doel is om langs de weg van bewustwording jouw hart weer te openen, zodat je meer geluk en liefde zult ervaren in je leven.

“Wat het ego het eind van de wereld noemt, heet voor het hart het begin”