Ik geloof dat iedereen vanaf de conceptie ontvankelijk is voor emotionele lading van buitenaf. In de loop der jaren verzamel je als mens dus behoorlijk wat emotionele bagage. Daar kun je last van krijgen. In mijn visie kan iedereen zich ontdoen van zijn of haar emotionele bagage. Maar hiervoor moet je wel je levenspatronen doorzien. Als lifecoach help ik je hierbij, zodat niets jouw liefde en geluk meer in de weg staat. Op dat moment maak je de kwantumsprong van hoofd naar hart, van “muur” naar kwetsbaarheid, van gesloten naar open, van eenzaamheid naar geluk.

sprong

Ik zie een wereld waarin we onszelf steeds meer kwijtraken en waarin materialisme een belangrijke rol speelt. Tegelijkertijd zie ik mensen om mij heen die het pad van bewustwording bewandelen en andere mensen inspireren. Verander jij, dan zal de wereld om jou heen veranderen en zullen er andere mensen op jouw pad komen. geluk

Door te veranderen en te groeien, kun je anderen helpen om op hun beurt ook te veranderen en groeien. Ik geloof dan ook in een wereld waarin we allemaal de taak hebben om elkaar te inspireren op het pad van meer  bewustzijn, geluk en liefde in het leven.

“Vandaag laat ik alle negatieve patronen en gewoonten los. Ik laat ook de weerstand tegen het loslaten los”