Telefonische kennismaking: kosteloos
Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, bel mij gerust voor een vrijblijvend gesprek (06-41254735). Tijdens dit gesprek kunnen we van beide kanten ervaren of er een klik en vertrouwen is om met elkaar de volgende stap te zetten.

Consult: € 50,00
Zit je in een vicieuze cirkel waar je niet uit lijkt te komen. Dan kan het fijn zijn gespiegeld te worden zodat je iets vanuit een ander perspectief kunt zien. Deze consulten duren ongeveer een uur.

Relatiecoaching: € 75,00
Vaak duren de gesprekken met een partner erbij wat langer omdat je beide gezien en gehoord wilt worden. Deze consulten duren over het algemeen anderhalf uur.

Massage: € 55,00
Het komt regelmatig voor dat spanningen zich in je lijf vastgezet hebben. Ik geef een massage en richt me hierbij op de chakra’s (energiepunten) in je lijf en laat de energie weer doorstromen.De massage duurt ongeveer anderhalf uur. 

Tantrische aanrakingen tussen partners: € 75,00
In anderhalf uur leer je je partner op een hele bijzondere manier (ver)kennen door middel van tantrische oefeningen. Deze oefeningen vinden gekleed plaats en je raakt elkaar alleen aan met de handen. Maar wel op een bijzonder intense manier met heel veel diepgang.