Twijfel je over je relatie? Dat kan zijn de relatie met je partner, met je ouder of je kind. Zitten jullie niet op één lijn? Heb je soms het gevoel dat jullie relatie uitzichtloos is? Weet je niet hoe je de ander nog kunt bereiken? Kom je er zelf niet meer uit en heb je coaching nodig om alles eens goed voor jezelf op een rijtje te zetten? Als coach kan ik uitkomst bieden. Ik onderzoek eerst met jou waar de basis ligt voor de problemen die je ervaart. Vaak ligt de basis in je kindertijd. Je hebt een onveilige jeugd gehad door niet gezien of gehoord te zijn door je ouders. Je hebt je niet welkom of gewenst gevoeld bij een van de ouders of je levenspartner. Vaak wordt er enorme boosheid ervaren of word je door je kind zo enorm gespiegeld dat ook die relatie niet vlot. Ik leer je keuzes te maken voor jezelf en daarna voor je relatie door eerst het onveilige basisgevoel vanuit je jeugd aan te kijken en te helen.

Relatieproblemen aanpakkenrelatie
Als het om relaties gaat, zijn er twee mogelijkheden: je bent aan het weggaan of je bent aan het investeren. Een relatie kost je energie of geeft je juist energie. Pas als je je relatieproblemen erkent en onder ogen komt, kun je werken aan een oplossing. Als relatiecoach kan ik je helpen kritisch naar je relatie te kijken en naar de rol die jij binnen die relatie speelt. Ik leer je om je hart te “ont-dekken”, zodat je vanuit je eigen kracht keuzes kunt maken.

IndRelatiecoach Utrechtividuele relatiecoaching: iets voor jou?
Een relatie heb je natuurlijk nooit alleen. Veel mensen denken dan ook dat relatietherapie of relatiecoaching alleen voor stellen is. Dat een relatiecoach bezoeken alleen zin heeft als je partner ook meegaat en deelneemt aan de coachingssessies. Dit is in mijn ogen niet waar. Individuele relatiecoaching kan heel verhelderend werken. Het kan leiden tot nieuwe inzichten en je de energie geven om je relatie weer gezond te maken. Relatiecoaching kan je ook helpen om onder ogen te zien dat je relatie voorbij is en je de kracht geven om er een punt achter te zetten.