Een overleden naaste, waarbij een gevoel van iets niet afgerond hebben blijft hangen. Bij een begrafenis of crematie is na de uitvaartdienst de plechtigheid afgelopen. De nabestaanden worden bedankt voor hun aanwezigheid en iedereen gaat naar huis en het leven gaat verder….toch is er iets bij jou blijven hangen….een gevoel van iets niet uitgesproken hebben, boosheid, liefde, verdriet, gemis….noem maar op.

Herken je dit bij jou? 

Ervaar een coachingssessie met mij waarin je kunt ontdekken dat er meer is tussen hemel en aarde.

Coaching kan heel verhelderend werken. Het kan leiden tot nieuwe inzichten en je de energie geven om je manier van leven weer gezond te maken. Het kan je ook helpen om onder ogen te zien dat het niet meer nodig is aan oude overtuigingen vast te houden en je de kracht geven om ze los te laten.

Als lifecoach kan ik je helpen objectief naar hetgeen speelt in jou te kijken. Ik leer je om te vertrouwen op je gevoel, zodat je de juiste keuzes kunt maken die goed voelen voor jou. D.m.v. training leer je het accent te leggen op rechtstreekse verandering van gedrag, emoties of gedachten zodat er in jezelf antwoord komt op de vraag: “hoe kan ik hetgeen in mij speelt een plaats geven ook al is mijn naaste overleden?”

Ervaring van: Rob – Noord-Holland
In december 2011 was ik in Orlando Florida voor een cursus. In het hotel waar dit alles werd gehouden, deelde ik een kamer met Marco.

Ergens tijdens de training had ik een inzinking omdat er bij mij nog een onverwerkt stuk verdriet tevoorschijn kwam dat te maken had met mijn in november 2010 overleden vrouw Ria, waar ik 34 jaar gelukkig mee getrouwd ben geweest.

Marco bood mij aan om in een sessie contact te maken met Ria. Op het moment dat dit gebeurde, brak plotseling de zon even door, om na de sessie weer achter de bewolking te verdwijnen. De warmte die hij voelde, was enorm en het was hem direct ook heel duidelijk hoe sterk de band is die ik nog steeds met Ria heb.vDe ervaring was prettig, rustig en geen moment beangstigend.

Ervaring van: Lynda – Gelderland
Super dat je me geholpen hebt met mijn moeder. Ben blij dat ze doorkwam en vertelde dat zij voor zichzelf de juiste beslissing heeft genomen. Ook de muziek die je hebt gedraaid tijdens de sessie vond ik erg prettig. Het was een prettige ervaring! Thanks Marco!!

Overleden dierbare
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.