Mijn naam is Marco Brinks, 54 en woonachtig aan de Maarsseveense Plassen (nabij Utrecht).  In 2008 besefte ik dat het zo niet langer kon. Ik ervoer volledige afgescheidenheid tussen mijn hoofd en hart. Leefde met een muur om me heen die mij als kind geholpen had te overleven, maar die ik nu niet meer nodig had. Ik ben zowel op cognitief- (denken) als emotioneel niveau op zoek gegaan naar antwoorden omdat mijn leven werd bepaald door overtuigingen uit het verleden.

Naast mijn werk als Life-coach heb ik een eigen bedrijf in de techniek met als functie Commercieel Directeur. Vanuit die professie heb ik dagelijks te maken met technische specificaties, levertijden en onderhandelingen over geld. Ik sta met beide benen op de grond en weet het zakenleven op deze manier te combineren met het gevoelsleven.

Als inspiratiecoach hanteer ik een cognitief-emotionele aanpak. Ik vertrouw hierbij op mijn levenservaring en mijn zelfkennis (het resultaat van vele jaren zelfonderzoek). Ik ben hét bewijs dat hoofd en hart samen kunnen werken en kan jou helpen op dezelfde positieve manier in het leven te staan als ik.

In de praktijk betekent dit dat ik je allereerst op het niveau van ‘denken’ in zal laten zien hoe levenspatronen werken. Pas als je hier vertrouwd mee bent, gaan we een stap verder. Dan gaan we kijken naar en werken met jouw emoties, gevoelens en gedachten.

Ik reik je mijn hand om jou uit je oude levenspatronen te trekken.

Gedurende de opleidingen Avatar, Leven & Intuïtie, Spirit Coaching en de vele workshops zoals Tantra, Trancedans, Oneness, Ayahuasca, Familie-opstellingen, ben ik mijn hart gaan ‘ont-dekken’. Inmiddels geniet ik al een aantal jaren van liefde en geluk om me heen. Nog elke dag word ik uitgedaagd door het leven, maar ga daar nu op een andere manier mee om. Ik leid een leven vanuit liefde, respect, aandacht en vrijheid. Mijn zoon is voor mij een groot voorbeeld als het gaat om innerlijke integriteit.

Nu ik ervaar hoe het is om vanuit liefde te leven, wil ik ook graag anderen begeleiden bij het maken van dé sprong uit hun huidige levenspatronen. Ook jij kunt via bewustwording en lichaamswerk tot meer ontspanning in je leven komen en daardoor bij de antwoorden komen waarnaar je op zoek bent.