Sta je open voor rust of sta jij je eigen rust in de weg?

Voel je je tevreden in jouw huidige levensomstandigheden en ervaar je positieve emoties zoals vreugde, vredigheid, ontspannenheid en vrolijkheid?

Het is mogelijk een positieve of negatieve aanpak ten opzichte van het bereiken van geluk te hanteren. Bij de positieve aanpak neem je aan dat geluk bestaat uit de aanwezigheid van plezierige of wenselijke situaties. Bij de negatieve aanpak ga je uit van de theorie dat geluk bestaat uit het afwezig zijn van pijn of lijden.

Coaching kan heel verhelderend werken. Het kan leiden tot nieuwe inzichten en je de energie geven om je manier van leven weer gezond te maken. Het kan je ook helpen om onder ogen te zien dat het niet meer nodig is aan oude overtuigingen vast te houden en je de kracht geven om ze los te laten.

Als lifecoach kan ik je helpen objectief naar je geluk te kijken. Ik leer je om te vertrouwen op je gevoel, zodat je de juiste keuzes kunt maken die goed voelen voor jou. D.m.v. training leer je het accent te leggen op rechtstreekse verandering van gedrag, emoties of gedachten zodat er in jezelf antwoord komt op de vraag: “sta ik open voor rust of sta ik mijn eigen rust in de weg?” 

Ervaring van: Evelyn – Noord-Holland
Ik heb Marco leren kennen als een integere en onbevooroordeelde, open persoonlijkheid. Hij is breed ontwikkeld op psychologisch, spiritueel en sociaal gebied en een ervaringsdeskundige als het gaat om “hartzaken”. Hij zet al zijn vaardigheden en kennis in om je te helpen je eigen weg te vinden. Dit doet hij op een prettige en serieuze manier.

Meer rust in je leven ervaren
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.