Zit je in de knoop met jezelf? Weet je even niet meer welke kant je op wilt met je leven? Heb je het gevoel dat je op een dood spoor bent beland? Kom je er zelf niet meer uit en heb je coaching nodig om je leven weet op de rit te krijgen? Als lifecoach kan ik uitkomst bieden. Ik kan jou helpen je te ontdoen van je emotionele bagage en je leren om (weer) op een positieve manier in het leven te staan.


Levenscoach en ervaringsdeskundige
liefde
Als levenscoach vertrouw ik niet alleen op de kennis die ik heb opgedaan tijdens opleidingen als Avatar en Leven & Intuïtie en mindfulness-workshops als Tantra, Trancedance, Oneness, Ayahuasca en Familie-opstellingen. Ik vertrouw ook op mijn levenservaring en zelfkennis. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is als je hoofd en hart niet samenwerken, maar ook hoe rijk je leven kan zijn als je je hart ‘ont-dekt’. Door middel van lifecoaching wil ik anderen leren dit ook te ervaren.

Lifecoach UtrechtDoelgroep lifecoaching
In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in de coaching van hoger opgeleiden tussen de 35 en 55 jaar die vanuit hun hart willen leren leven. Intuïtief voel ik deze doelgroep goed aan. Ik ben ervan overtuigd dat een coachingstraject met een lifecoach, dilemmacoach of relatiecoach alleen succesvol kan worden doorlopen, als er sprake is van een wederzijdse klik tussen de coach en de cliënt.