Acceptatie van jezelf, van de ander en van elke situatie. Een manier om acceptatie te bereiken is het accent leggen op rechtstreekse verandering van gedrag, emoties of gedachten. Tevens kun je je richten op het leren van mindfulness-vaardigheden en het effectiever leren omgaan met emoties en overtuigingen zonder deze rechtstreeks te willen veranderen. Leren omgaan met jouw onzekerheid.

Coaching kan heel verhelderend werken. Het kan leiden tot nieuwe inzichten en je de energie geven om je manier van leven weer gezond te maken. Het kan je ook helpen om onder ogen te zien dat het niet meer nodig is aan oude overtuigingen vast te houden en je de kracht geven om ze los te laten. 

Als lifecoach kan ik je helpen objectief naar je acceptatie te kijken. Ik leer je om te vertrouwen op je gevoel, zodat je de juiste keuzes kunt maken die goed voelen voor jou. D.m.v. training leer je het accent te leggen op rechtstreekse verandering van gedrag, emoties of gedachten zodat er in jezelf antwoord komt op de vraag: “hoe kan ik mijn onzekerheid transformeren en mijzelf accepteren zoals ik ben?”

Ervaring van: Vanessa – Utrecht
Marco is heel intuïtief ingesteld en wist mij in contact te brengen met mijn hart terwijl ik normaal gesproken heel erg in mijn hoofd zit. Op het moment dat ik over mijn overleden vader vertelde, maakte mijn vader contact via Marco.

Marco vertelde wat hij ervoer en dat raakte mij enorm. We hebben een heel mooi ritueel gedaan, ondersteund door prachtige muziek, waarbij ik mijn vader in mijn hart heb kunnen sluiten. Dit heeft mij heel veel rust gegeven.

Acceptatie van jezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.